Insyriated
Insyriated

België

Philippe Van Leeuw

|

Arabisch

2017

}

85

12012108

DCP

s

Kijkwijzer

  • Mogelijk schadelijk tot 16 jaar
  • Geweld
  • Grof taalgebruik

“Een intiem, beklemmend, goed geschreven en indringend gespeeld drama.”
**** De Filmkrant

**** Het Parool, Telegraaf

INSYRIATED vertelt een verhaal van een familie, opgesloten in een huis, terwijl buiten het gebied gebombardeerd wordt en sluipschutters op scherp staan. De moeder Oum Yazan van drie kinderen probeert wanhopig haar familie in leven te houden, in afwachting of haar man nog zal thuis komen. Inmiddels is de situatie zo erg geëscaleerd dat ook buren en andere familieleden zich schuilhouden in het appartement van Oum Yazan. Is het haar man die aanklopt of is het een vijand, bedreiging of aanval? De familie leeft in constante spanning, angst en gevaar.

INSYRIATED van regisseur Phillipe van Leeuw toont een schouwspel van mensen in een extreme situatie dat zorgt voor extreme emoties en gedrag. Elke beslissing is van essentieel belang. Als prooi van de vijand zitten zij gevangen in een bunker dat ooit een liefdevolle thuisbasis was. 
 

With the support of the Creative Europe Programme – MEDIA

 

<p>Panorama Audience Award Berlinale 2017: Award Ceremony Fiction Film and Documentary </p> <p><br /> <strong>Bekijk ook via:</strong></p> <p><strong style="color:"><span style="font-size:"><a href="//picl.nl/films/insyriated/""><img alt="""" class=""cmsImage"" src=""/download/?id=17682004&width=100&height=96"" style="width:" /></a>                        <a href="//www.film.nl/films/insyriated.html""><img alt="""" class=""cmsImage"" src=""/download/?id=17682447&width=100&height=100"" style="width:" /></a></span></strong></p>