Rester Vertical
Rester Vertical

Frankrijk

Alain Guiraudie

|

Frans

2016

Damien Bonnard, India Hair, Raphaël Thiéry

}

100

DCP

s

Kijkwijzer

  • Mogelijk schadelijk tot 16 jaar
  • Seks
  • Grof taalgebruik

★★★★
“Rester Vertical is een film die van alles tegelijk is, waarmee Guiraudie de kijker meevoert naar een zeldzaam fascinerende plek.”

 Trouw

★★★★
“overdonderend grimmig sprookje […] Guiraudie filmt vrijmoedig en zonder gêne.”

 NRC

★★★★
“een intrigerende mythe die zich afspeelt in onze realiteit”

 Het Parool

Filmmaker Leo is op zoek naar een wolf in het zuiden van Frankrijk. Tijdens een excursie wordt hij verleid door Marie, een vrijzinnige, dynamische schaapherder. Negen maanden later bevalt zij van hun kind. Doordat ze lijdt aan een postnatale depressie en geen enkel vertrouwen heeft in Leo, die zonder aankondiging komt en gaat, laat Marie hem achter met de baby. Leo blijft alleen achter, met een kind dat volledig van hem afhankelijk is. Daarbij dagen een serie van onverwachte en ongebruikelijke ontmoetingen hem uit om tot het uiterste te gaan, tijdens zijn zoektocht naar inspiratie voor zijn nieuwste film. 
 

With the support of the Creative Europe Programme – MEDIA

 

<div style="font-size:"> <div><strong><span style="font-size:">Bekijk ook via</span></strong></div> </div> <div> <div style="font-size:"><strong><span style="font-size:"><a href="//picl.nl/films/rester-vertical/""><img alt="""" class=""cmsImage"" src=""/download/?id=17682004&width=110&height=92"" style="cursor:" /></a>                <a href="//www.film.nl/films/rester-vertical.html""><img alt="""" class=""cmsImage"" src=""/download/?id=17682447&width=110&height=110"" style="width:" /></a></span></strong></div> </div>