Speciale voorstellingen van NUMB

augustus 9, 2023

Voorafgaand aan de release van NUMB (31 augustus) is de film te bewonderen op de World Cinema Amsterdam. Daarnaast is dit subtiele drama van de Iraanse regisseur Amir Toodehroosta op 29 augustus het Cineville Speciaaltje in verschillende steden.

World Cinema

Voor de dertiende keer heeft filmtheater Rialto het World Cinema festival georganiseerd. Vanaf 22  t/m 27 augustus is een keur aan bijzondere films te zien. Op 24 augustus zal er na de vertoning van NUMB een online Q&A met de regisseur plaatsvinden in Rialto De Pijp. Bij Cinema De Vlugt staat de volgende dag, 25 augustus, een openlucht vertoning op het programma.

Films uit het festival zijn ook te zien in Rialto VU en De Balie. Meer over NUMB »

Cineville Speciaaltje

Op dinsdag 29 augustus is NUMB het Cineville Speciaaltje in Kijkhuis (Leiden), Hoogt On Tour en Slachtstraat (Utrecht), Rialto (Amsterdam), Het Ketelhuis (Amsterdam), LantarenVenster (Rotterdam) en Filmtheater Hilversum. Meer over dat programma bij Cineville natuurlijk.

Het Speciaaltje houdt in dat alle Cinevillepashouders iemand gratis mee mogen nemen naar de film, in dit geval NUMB. Reserveren is dus aanbevolen.